Ştiri:

Abatoarele pot cumpãra din nou porci din gospodãriile þãrãneºtiInapoi  

Porcii pot fi cumpãraþi din nou de abatoare de la gospodãriile þãrãneºti, iar carnea de porc provenitã de la crescãtorii individuali va fi destinatã doar consumului intern al României, fãrã a putea fi exportatã. Anunþul a fost fãcut de Florin Þurcanu, preºedintele Consiliului Judeþean Botoºani. Acesta a declarat cã proiectul legislativ a fost publicat pe site-ul Administraþiei Naþionale Sanitar Veterinare ºi pentru Siguranþa Alimentelor, unde preºedinte este fratele sãu, Mihai Þurcanu.

„Pânã acum oamenii creºteau porci ºi nu aveau unde sã-i vândã. Eu îi anunþ pe oamenii de la þarã din judeþul Botoºani cã de la sfârºitul lunii viitoare vor putea sã-ºi vândã din nou porcii la abatoare. Asta înseamnã o schimbare în bine pentru ei pentru cã vor putea sã-ºi valorifice munca”, a declarat Florin Þurcanu.

Mihai Þurcanu, preºedintele ANSVSA, a confirmat informaþia ºi a precizat cã proiectul de modificare a legislaþiei este publicat pe site-ul instituþiei ºi intrã în vigoare la 30 de zile de la data publicãrii.

Sursa : http://www.botosaninecenzurat.ro/20120726-abatoarele-pot-cumpara-din-nou-porci-din-gospodariile-taranesti.html




    Total 5 Comentarii
1
  Adaugat de: cristina
24 Noiembrie 2012 (10:44)
ABATOR ....inainte de alegerile parlamentare
"sa-si valorifice munca" la pretul la care vreti d-voastra si familia d-voastra. Nu asa este bine dle TURCANU!!!! La un p ret corect intr-o bursa a marfurilor agicole si zootehnice l a nivel national!!!! Asa se face daca vreti sa faceti agricu ltorilor botosaneni UN BINE. Nu banii tot la d-voastra in bu zunar!!!!Nu va mai saturati!!!!Oare sunt atat de orbi cei di n Botosani????TREZIREEEEAAAAA!!!!
  Adaugat de: SRWDGA8KT
09 August 2014 (20:13)
P6aK84r97f
Mi-as dori un calendar mai bogat si mai dtialeat al tuturor e venimentelor,eventual cu implicarea autoritatilor,romanul ca re poate si vrea sa participe trebuie informat.Avem o tara f rumoasa,traditii si obiceiuri superbe,dar le aflam din stiri le de a doua zi!Mi-as dori sa primesc stirea cu 10 zile inai nte,adun prietenii si aranjam la servici,apoi la drum !
  Adaugat de: Y40SNoAblgzk
09 August 2014 (23:08)
yoehgh7m
26, 2007 bloggerițe noi Posted by donait under bloguri , fem ei după cum citeam pe blogul lui Comănescu despreconclu ziile RoBloggers Survey, femeile devin din ce een ce mai act ive een blogosferă. astăzi am avut 2 lansări de marcă: A dina Vălean, europarlamentar PNL și candidată la alegeril e pentru PE din 25 noiembrie și Anca Alexandrescu, consilie ra lui Adrian Năstase.Despre Adina Vălean am mai scris de bine pe acest blog și sper ca acest blog să eei crească v izibilitatea pentru că merită. Despre Anca Alexandrescu nu am foarte multe de zis, nu am aprofundat subiectul. Mă aș tept eensă la posturi interesante despre PSD și viitorul p olitic al șefului ei een perioada următoare. Multă baftă celor două și poate li se alătură și alte femei din sa u een legătură cu politica. Cum ar fi un blog al Adrianei Săftoiu?:)
  Adaugat de: XNsi03HRG
04 Iunie 2016 (23:34)
VA5bobH6
A special Disney memory, Thnkasgiving at the Brown Derby a fe w years ago with my husband. What a great trip, left the bri sk North and had wonderful weather in sunny Florida. The par ks were very quiet on the day and we enjoyed a lovely mid af ternoon dinner after meandering through the Hollywood Studio s. Later, we saw the Christmas lights get turned on, kicking off the holiday season.
  Adaugat de: vz3dPVs4TTa
05 Iunie 2016 (03:26)
jGjmkIAhw
Remember the traditional Peanut Butter Blossoms  with Her2#e y&h8s17;s kisses?  Check out these cute peanut butter cup v ersions.  Too cute, even if they are spiders.  Confessions of a Cookbook Queen has outdone herself with these Spider P eanut Butter Blossom cookies.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritãțile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructurã
Investiții în sãnãtate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agriculturã
Atragerea investitorilor strãini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia cãtre Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Cãci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 25 Aprilie În aceastã lunã, în ziua a douãzeci ºi cincea, pomenirea sfântului apostol ºi evanghelist Marcu. Prealãudatul apostol Marcu a propovãduit pe Hristos în tot Egiptul ºi Libia ºi Varvaria ºi în Pe citeste tot




www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro