Ştiri:

Președintele Consiliului Județean, Mihai Țâbuleac, și-a lansat pagina proprie de internet, www.tibuleac.roInapoi  

Orice botoșănean poate să-i adreseze întrebări lui Mihai Țâbuleac pe pagina acestuia de internet și va primi răspuns. http://www.tibuleac.ro prezintă atât proiectele în derulare ale Consiliului Județean în mandatul lui Țâbuleac de președinte, cât și cele viitoare.

Până acum, Mihai Țâbuleac a comunicat cu botoșănenii prin întâlnirile directe în numeroasele sale vizite în comunele județului și prin audiențele ținute la sediul Consiliului Județean. De acum, Mihai Țâbuleac poate fi găsit și on-line, pe pagina sa de internet, www.tibuleac.ro sau la numarul de telefon postat pe www.cjbotosani.ro .

Orice întrebare aveți, Mihai Țâbuleac vă va răspunde pe pagina sa de internet.

Dacă aveți o sugestie, un proiect care ar trebui să intre în atenția președintelui Consiliului Județean, o problemă a cărei rezolvare intră în atribuțiile acestuia, ori dacă vreți să sesizați ceva președintelui Mihai Țâbuleac vă puteți adresa acestuia pe www.tibuleac.ro .

 
    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: VsDuUGSC5gKj
05 Iunie 2016 (01:03)
YAJv9Va2Yp
I'm in Vermont and little by little, even this place is c hanging. I know half a dozen families with adopted ChaaBse/e lack/Guatemilnn children, a couple of Hispanic women married to locals, and of course the Somali refugee group foolishly resettled in Vermont.No large-scale chain immigration yet.
  Adaugat de: KlHu9Tn1pOMO
05 Iunie 2016 (11:49)
rsN4yOqnU0C
You saved me a lot of hassle just now.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 113
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 19 Iunie În această lună în ziua a nouăsprezecea, pomenirea Sfântului Apostol Iuda, ruda Domnului. Acesta este numit în Faptele Apostolilor Iuda, iar de Matei și Marcu este numit în Evanghelie, Tadeu și Le citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro