Ştiri:

Primarii de la graniță dau cu flit basarabenilorInapoi  

Primarii botoșăneni din localitățile de frontieră nu privesc cu ochi buni solicitarea de parteneriat a autorităților din Moldova și Ucraina.
Botoșani - stație de epurareAutoritățile din Fălești au solicitat sprijin pentru a pune pe hârtie un proiect de anvergură care vizează pe partea de alimentare cu apă. Autoritățile din Botoșani au ales Darabani-ul, care are nevoie acută de un sistem nou de alimentare cu apă, mai ales că ar mai fi nevoie de 18 ani până când locuitorii de aici ar putea să vadă strop de apă în robinete.

Sistemul de alimentare din oraș este la pământ, o algă care se dezvoltă în contact cu aerul și toată apa este roșie, nu poate fi folosită nici la spălat rufe. „Am identificat Darabani-ul pentru că are cea mai proastă apă din județ. Abia peste 18 ani este prins acest oraș pentru un program de reabilitare a sistemului de apă și canalizare, dar ca să-i aducă apă de la Rogojești, de la 80 de km distanță" a mai adăugat sursa citată.

Autoritățile de la Botoșani se văd nevoite însă să oblige primarii din comunele sau orășelele de la graniță să gândească un proiect comun cu partenerii de peste Prut care au de accesat fonduri de preaderare. Consiliul Raional Râșcani solicită colaborare pe probleme de turism, mediu, managementul resurselor de apă și al deșeurilor.

Primăria Hășnășenii Mari solicită parteneriat pentru învățământ, cultură, mediu, situații de risc la inundații. „ Primarii noștri nu vor să se bage. S-au fript în 2007, 2008 cu proiecte din astea și nu mai vor. Nu pot să spun care sunt acei primari, dar știu că nu vor să mai încerce" a spus vicepreședintele CJ, Mihai Aroșoaie.

Articol preluat de pe www.adevarul.ro/locale/botosani
    Total 4 Comentarii
1
  Adaugat de: qFRYGGb8ns
09 August 2014 (21:22)
Z2TutBxdr
Foarte bun articolul tau si dotrnia ta de a promova mersul cu trenul. Totusi, nu trebuie sa compari operatarii privati cu CFR Calatori, pentru ca de regula pe liniile inchiriate ope ratorilor privati, CFR Calatori nu mai are trenuri. Daca vre i sa faci o comparatie, poti compara de exemplu transportul rutier cu cel feroviar, aici trebuie cautate motivele caderi i CFR Calatori, in legislatia si coruptia care a permis tran sportatorilor rutieri cu maxi-taxi sa circule in paralel aco lo unde exista trenuri.
  Adaugat de: 8KpMu5lw2dwp
10 August 2014 (04:43)
2lpXUlQvZpW
spune:hai ba chiar nu stim noi nimic dar tu sti de la adelica ,masura de pus in parhae ? ce sti tu ? poate nici nu ne int ereseaza prea multe din cea facut si ce face mircea guta ,as ta ca drept dovada ca avem incredere in el !ce face si ce a facut si ce va face mircea guta in urmatori 4 ani este probl ema lui daca vrea sa mai iese ! iti spun eu ca in 4 ani mirc ea guta va face tot ce poate face sa mai iese si cred ca va fi ca si marin de la cetate !
  Adaugat de: ftGzaAUTu
05 Iunie 2016 (01:43)
9Fl3UegL0s
Zaza, mais non tu n'es pas a la bourre, juste un peu deborde e comme tout le moceM.einhdle, ca ne m'etonne pas qu'elle ait plu, cette recette est vraiment facile a suivre et authe ntique.
  Adaugat de: azVywuS3
05 Iunie 2016 (10:44)
p624QfEtaS
God, I feel like I shulod be takin notes! Great work
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 119
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 5 Aprilie În această lună, în ziua a cincea, pomenirea sfinților mucenici Claudie, Diodor, Victor, Victorin, Papia, Serapion și Nichifor. Tot în această zi, pomenirea sfinților mucenici Teodul și Agatopod. Din aceșt citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro