Ştiri:

Acțiune de suflet: Prima ediþie a Galei „Angelica Gherman”, pentru tinerii învãþãtori din județul BotoºaniInapoi  

Asociaþia B-Right Media dã startul primei ediþii a Galei „Angelica Gherman” – o competiþie pentru recunoaºterea meritelor tinerilor învãþãtori din judeþ care au o activitate deosebitã la catedrã.

Astfel, în perioada 1 martie – 1 mai 2013, tinerii învãþãtori atât din mediul urban, cât ºi rural care au maximum cinci ani de experienþã la catedrã, sunt invitaþi sã depunã dosare prin care sã-ºi demonstreze performanþa ºi creativitatea în activitatea didacticã. Dosarele se depun exclusiv în format electronic, prin completarea unui formular de autoevaluare, la care se adaugã un CV, douã recomandãri precum ºi  10 fotografii relevante pentru informaþiile cuprinse în formular. Criteriile de evaluare vor urmãri atât educaþia formalã, cât ºi cea nonformalã, fiind încurajate sã se înscrie cadre didactice ce au desfãºurat atât activitate curentã la catedrã, cât ºi proiecte educative extraºcolare, cu sau fãrã finanþare.

Dosarele vor fi evaluate în perioada 1 mai-1 iunie 2013, urmând ca Premiul pentru „Învãþãtorul Debutant al Anului 2013” sã fie acordat în cadrul unei gale ce va fi organizatã în preajma Zilei Învãþãtorului. Câºtigãtorului i se va decerna placheta „Învãþãtorul Debutant al Anului”, alãturi de un premiu în cãrþi ºi de o finanþare de 1000 de lei cu consultanþã gratuitã din partea Asociaþiei B-Right Media pentru un proiect educativ pe care îl va derula pe parcursul anului 2013. 

Mai multe informaþii, precum ºi formularele necesare pot fi obþinute pe secþiunea special creatã pe site-ul Asociaþiei B-Right Media, gala.voluntariatbt.ro.

Angelica Gherman, în memoria cãreia Asociaþia B-Right Media va organiza anual aceastã galã, a fost ºi va rãmâne în amintirea tuturor ca o învãþãtoare ºi autoare de cãrþi ºcolare cu un palmares impresionant care cuprinde: 21 de cãrþi ºcolare apãrute ºi douã în curs de apariþie, toate editate la Bucureºti; tiraje însumând peste 300.000 de exemplare distribuite în întreaga þarã ºi în Republica Moldova, în librãriile tradiþionale ºi virtuale; 37 de ani de carierã la catedrã; sute de elevi cãrora le-a îndrumat primii paºi în ºcoalã; diploma „Gheorghe Lazãr – clasa I” , obþinutã în anul 2007 ºi diploma „Pedagogul Deceniului” decernatã de Jurnalul de Botoºani ºi Dorohoi, respectiv Diploma de Merit în domeniul Educaþie, acordatã de Primãria Municipiului Botoºani la prima ediþie a Galei Valorilor Feminine, în anul 2009. Angelica Gherman s-a stins din viaþã la 1 martie 2012, dupã ce, timp de mai mulþi ani, s-a luptat cu o boalã necruþãtoare.

 Sursa http://dorohoinews.ro/invatamant-1631-Acțiune-de-suflet--Prima-ediþie-a-Galei-„Angelica-Gherman”,-pentru-tinerii-învãþãtori-din-județul-Botoºani.html 

 




    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: j7OZzrbNHygR
09 August 2014 (18:47)
Y903jcq7
si eu am de gand sa imi organizez snuriga nunta si nu imi pas a de parerile celor din jur.unii vor incerca sa ma influente ze,de parca stiu ei mai bine ce imi doresc eu.aici ma refer la rochia de mireasa PS:buchetul miresei e superb!
  Adaugat de: nXKmWWnkxW2
05 Iunie 2016 (01:55)
6af1wGhHCNh
500 calories a day. No one should ever reconmemd that. and t o think a substance under your tongue is going to tell your complex brain in where to take the fat from. Crash diets ain t good and thats whats going to happen here. If you think a few drops is going to feel like 1000 calories. be the fool a nd pay for another useless marketing scam
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritãțile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructurã
Investiții în sãnãtate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agriculturã
Atragerea investitorilor strãini în județ
Total voturi: 124
Fotografia Zilei

Epistola întâia cãtre Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Cãci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 29 Martie În aceastã lunã, în ziua a douãzeci ºi noua, pomenirea sfinþilor mucenici Marcu, episcopul Aretuselor, Chiril diaconul ºi alþi mulþi, împreunã cu ei. Sfântul Marcu, episcopul Aretuselor, a trãit pe vremea citeste tot




www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro