Ştiri:

Beneficiarii ajutoarelor alimentare PEAD nu vor mai primi ulei i finInapoi  

Consiliul Judeean Botoani a întiinat cele 78 de primrii ale comunelor i oraelor judeului c produsele ulei i fin din programul PEAD 2012 nu vor mai fi livrate.

Din 11 alimente cate erau in pachetul primit de categoriile defavorizate din partea Uniunii Europene, au ramas doar 9 alimente. Informm cetatenii ca nu vor mai fi livrate produsele faina si ulei de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, in cadrul PEAD 2012( Programul european de distribuire a produselor alimentare catre persoanele cele mai defavorizate). Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a contractat furnizarea de faina si ulei in cadrul PEAD 2012 cu firma VIEM CORPORATION EOOD din Bulgaria, care la data terminarii contractului - 31.12.2012 – nu si-a indeplinit obligatiile contractuale privind furnizarea cantitatilor. In consecinta nu vor mai fi livrate produsele faina si ulei peste cantitatile livrate pana la 31.12.2012.

Anexm aici informarea de pres APIA publicat pe www.apia.org.ro.
    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: dL0PQtVTLb
10 August 2014 (04:12)
C7wkGDvht35X
Bad girl! Again... :))Lectură plăcută! Cred că este mai m ult dece2t un drog pentru noi cumpăratul cărţilor.. Eu ch iar dacă am foatre multe cărţi een bibliotecă pe care vr eau să le citesc tot mă uit după cărţi pe net, să văd ce mai eemi cumpăr..(şi mă apucă odata sau de două ori pe lună o nebunie să eemi cumpăr cărţi, parcă sunt po sedată, pe2nă nu dau drumu la o comandă nu mă simt bine :D), Andrei eemi mai zice "numai faci şi tu pauză din cum părat cărţi" :))..Şi dacă ajungem la mall tot spre lib rării trag dece2t să intru eentr-un magazin de haine sau e encălţări :). Deşi, din librării am renunţat să eemi mai cumpăr cărţi, doar een cazul een care au vreo ofertă ceva, au preţuri destul de mari, iar pe net ofertele sunt multe şi bune.
  Adaugat de: VJ59D6bZAQ
05 Iunie 2016 (11:31)
miFhCDA1
So that's the case? Quite a reoltaeivn that is.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritțile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții n infrastructur
Investiții n sntate
Valorificarea turismului rural
Investiții n agricultur
Atragerea investitorilor strini n județ
Total voturi: 122
Fotografia Zilei

Epistola întâia ctre Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Cci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 17 Octombrie În aceasta luna, în ziua a saptesprezecea, pomenirea Sfântului Prooroc Osie (Osea). Acesta se tâlcuieste mântuit, pazitor sau umbritor. Era fecior al lui Beyri din Balemot, din tribul lui Isa citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro