Ştiri:

Beneficiarii ajutoarelor alimentare PEAD nu vor mai primi ulei și făinăInapoi  

Consiliul Județean Botoșani a înștiințat cele 78 de primării ale comunelor și orașelor județului că produsele ulei și făină din programul PEAD 2012 nu vor mai fi livrate.

Din 11 alimente cate erau in pachetul primit de categoriile defavorizate din partea Uniunii Europene, au ramas doar 9 alimente. Informăm cetatenii ca nu vor mai fi livrate produsele faina si ulei de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, in cadrul PEAD 2012( Programul european de distribuire a produselor alimentare catre persoanele cele mai defavorizate). Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a contractat furnizarea de faina si ulei in cadrul PEAD 2012 cu firma VIEM CORPORATION EOOD din Bulgaria, care la data terminarii contractului - 31.12.2012 – nu si-a indeplinit obligatiile contractuale privind furnizarea cantitatilor. In consecinta nu vor mai fi livrate produsele faina si ulei peste cantitatile livrate pana la 31.12.2012.

Anexăm aici informarea de presă APIA publicată pe www.apia.org.ro.
    Total 2 Comentarii
1
  Adaugat de: dL0PQtVTLb
10 August 2014 (04:12)
C7wkGDvht35X
Bad girl! Again... :))Lectură plăcută! Cred că este mai m ult dece2t un drog pentru noi cumpăratul cărƣilor.. Eu ch iar dacă am foatre multe cărƣi een bibliotecă pe care vr eau să le citesc tot mă uit după cărƣi pe net, să văd ce mai eemi cumpăr..(Ɵi mă apucă odata sau de două ori pe lună o nebunie să eemi cumpăr cărƣi, parcă sunt po sedată, pe2nă nu dau drumu la o comandă nu mă simt bine :D), Andrei eemi mai zice "numai faci Ɵi tu pauză din cum părat cărƣi" :))..ƞi dacă ajungem la mall tot spre lib rării trag dece2t să intru eentr-un magazin de haine sau e encălƣări :). DeƟi, din librării am renunƣat să eemi mai cumpăr cărƣi, doar een cazul een care au vreo ofertă ceva, au preƣuri destul de mari, iar pe net ofertele sunt multe Ɵi bune.
  Adaugat de: VJ59D6bZAQ
05 Iunie 2016 (11:31)
miFhCDA1
So that's the case? Quite a reoltaeivn that is.
1
    *Toate campurile sunt obligatorii.
  Nume
 
  Titlu
 
  Text
 
NEWSLETTER
  Aboneaza-te la newsletter
  pentru a primi prin e-mail
  ultimile noutati
Opinia Publică
Care ar trebui sa fie prioritățile instituțiilor statului pentru județul Botoșani ?
Investiții în infrastructură
Investiții în sănătate
Valorificarea turismului rural
Investiții în agricultură
Atragerea investitorilor străini în județ
Total voturi: 119
Fotografia Zilei

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce mor, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. ( I Corinteni 1;18)   citeste tot

Evenimentele Zilei

Sinaxar 30 Martie În această lună, în ziua a treizecea, pomenirea preacuviosului părintelui nostru Ioan, cel ce a scris Scara. Acest sfânt, pe când era în vârstă de șaisprezece ani, ajunsese, din pricina is citeste tot
www.ghe.ro

www.transformatoaredetensiune.ro

www.aquabotosani.ro

www.comunebotosani.ro

www.imobiliarebt.ro